Augusti

Publicerat i: Allmänt
Då fortsätter vi med en sammanfattning av augusti.
 
1-2 Jobb på kontoret i Gbg nu ist. Där blev man snabbt känd som Snapchat-drottningen haha.        3. Mitt team dom sista veckorna på kontoret.           4. Smet in i köket på utbildningen och sa hej och då fick man en mini-efterrätt. Mums!
 
Eftersom jag bara var med på utbildningen en dag detta året (inte hela som förra året då jag va fotograf), så va det extra kul att träffa alla! 
 
Farmor fortsatte jobba på min klänning, grym som hon är så blev den ju såklart helt amazing! (Kmr massa fler bilder på den senare).
 
1-2. Åkte för att leta efter skor till bröllopet, inte det lättaste när man typ aldrig har heals. Men hittade ett par och hittade såklart lite annat oxå...      3. Bästa pizzan!
 
Som sagt, min farmor är typ liiiiite duktig. Här är den inte helt klar, fler knappar och lite ändringar oxå. Men ändå, WOW!
 
1-3. Som sagt, Snapchat-queen.      4. Heheheheh
 
KLAR! Asså woooow farmor!
 
1. Kolla Amanda! Lakrits gillade dig ju faktiskt visst, han ser väl lite mordisk ut men ändå.     2. Svensk sommar = regn.        3-4. Fixade Jennies bok med bilder osv från möhippan. Så himla kul att fixa!
 
En dag på Liseberg med Linda och en annan assistent, Julia. Kul men Linda tyckte tyvärr inte det va så kul med åkattraktionerna så det blev inte hela dagen. Men det blev la ändå en mysig dag :)
 
1. Gött liv.       2. Sista morgonen (och typ nästsista jobbdagen hos Linda).     3. Hittade ett nagellack som typ matchade rätt så bra med klänningen haha.       4. Asså fortfarande så galet!
 
Gör faktiskt så att bröllopet får ett egen inlägg, så jag skippar dom dagarna här nu.
 
1. Whooop whoooop! GIFT MED LINUS!      2. Hoppade över på katalogavdelningen den 22 augusti!        3. Haha, so yeah.
 
1. Martins födelsedag!!      2. Åh, jobbigt att se detta nu men åh va mysigt vi har haft det lilla Lakrits.       3. Välkomnade mamma och pappa efter dom vart ute och rest.
 
1 & 3. Firade denna fisen.        2. Fredagsfrukost på jobbet.
 
Som sagt, vi åkte till Gbg och gick ut och käkade för att fira att Rebecka fyller ååååår.
 
Den 27 augusti va det farfars födelsedag så då träffades vi vid hans grav och gick sen hem till Nygatan och käkade Spettkaka.
 
Sen på eftermiddagen hade mormor stort kalas så då åkte vi dit och det va jättenice att tänka på nåt annat och va glad en stund ist :) 
 
En dag i slutet av augusti hade jag fotografering med Jonna & Tobias och bebisen i magen. Väldigt kul och mysigt!
 
1. Den här fula grejen har jag alltså jobbat bredvid hela hösten, och när jag kommer hem gissar jag på att den inte finns kvar än. RIP Gasklockan.       2. Mhm, Snapchat-queens.      3. Haha ärlig, om du har skyddad ID eller nåt är ett tips att inte välja ett kändisnamn.       4. Amanda kom hem från en resa och hade med sig en "fin" present till mig. Får ju erkänna att det va jag som startade kriget för massa år sen. Men hon körde på stort hahaha.
 
Bra augusti! (Bilder från Jennie & Linus bröllop kommer alltså i ett separat inlägg som antagligen ligger över detta nu).