Lördag 14 januari : Barnvakt
Igår så åkte föräldrarna plus Josh iväg på konferensen jag va med på i fredags, men jag kände mig så himla trött så jag stannade hemma och sov till 9:30 vilket är sovmorgon här haha, inte van vid det... Dom yngsta barnen hade en barnvakt som kom över när föräldrarna åkte vid 7:30 så när jag vaknat gick jag ut och umgicks med dom. Började dagen med att testa corn dog, konstigt men inte äckligt.
 
Vi spelade massa spel som faktiskt va roliga!
 
Sen gick vi ut på utflykt för att köpa shave ice. Hämtade med ett grannbarn oxå haha. Blev min första shave ice för denna resan! Priscilla va så himla söt och tog med pengar från sin sparbössa för att betala för folk. Cutie!
 
Glada barn med sina glassar (japp, inkl mig!).
 
Sen gick vi tbx hem i sjukaste värmen och satte oss och tittade på Trassel.
 
En härlig och lagom dag avslutades med en till film, fast med hela familjen, och häng med Josch och hans kompis Christian. Sen blev det en himlans fin solnedgång och tandborstning!
  
 
Söndag 15 januari : Kyrkan + Shopping
1. Åh familjerna här typ! Speciellt min konstiga bror Josh (bild 3 haha).       2. Åh snaps från hemma!            3. Lika konstiga
 
På väg till kyrkan, Makakilo Baptist Church som jag gick till en gång förra året!
 
Man hinner mkt Snapchat på 30 min.
 
1. Innan gudstjänsten har dom bible study för olika åldrar. Eftersom Crystal skulle hålla i ungdomarnas så hängde jag med dit. Väldigt bra!        2. Pratade om bön, vilket dom pratat om i fredags på konferensen oxå.          3. Efter bible study och gudstjänsten (som typ är som hemma, lite mer old school låtar bara hehe) så hälsade jag på folk jag träffat förra gången och även massa nytt folk. Åh älskar verkligen detta!!
 
Njöt i värmen
 
Efter kyrkan åkte tjejerna på roadtrip med mamma Damaris och granne Emmas mamma Stacy. Mysigt och kul.
 
Hittade lite allt möjligt men det fick bli bara godis haha.
 
Sen satte vi oss på Starbucks en stund medan vi väntade på en ride home. Kul att få umgås med lika olika konstellationer av familjen så man får lära känna alla lite bättre!
 
Dagen avslutades på en trasig hängmatta utanför huset med en amazing solnedgång (som vanligt) med den här fina lillkillen. Haha asså jag umgås ju med mammor och pappor oxå men då tar man ju inte kort... Så det blir mest bara bilder på barnen haha.
 
Imorgon blir det hike vid 7:30, vem har jag blivit?? Men det blir nice!