Söndag 22 januari : Kyrkan & fancy middag med Lexi
1-2. Gick till kyrkan med gänget (aka Lexi, Michael, Aubreay & Alisa). Himlans kul att va tbx på Impact som har sina möten i en movie theatre.                3. Shoppade på Forever 21 och det blev 777, japp är man kristen så är man. Obs, köpte asså två par träningsbyxor, bikini och två kjolar så nästn 800kr va liksom inget för allt det. Men nej, jag vet inte hur jag ska få med allt hem :)
 
Efter kyrkan åkte vi förbi en mataffär och köpte lunch och lite annat gott att käka och sen åkte vi till lägenheten och chillade i några timmar innan vi gjorde oss redo för en utekväll.
 
Hade photo shoot innan såklart!
 
Wooho! Åkte till the International Market Place vilket är ett nytt shopping center med mest fancy butiker. Där fick jag äntligen se lite hula dacing!!
 
Vi gick till restaurangen Kona Grill som Lexi vart på innan och tyckte va nice - det va den!
 
Vi beställde in varsin drink...
 
.....och en nice kycklingrätt (och även California rolls). Sen kom vår servitör fram, som hade flirtat mkt hela kvällen, och frågade oss om det inte va så att det va nån av vårans födelsedag idag. Han hade ju tittat på våra leg för drinkar så han visste mycket väl att det inte var det, meeeeeen vi hängde på haha. 
 
Så han kom ut med brylépudding med ett ljus i haha. Eftersom massa folk redan trott att vi va på date så spelade vi med i det med och försökte va romantiska, vi lyckades verkligen inte hahahah. Men kul hade vi!
 
 
Måndag 23 januari : Amanda kom hit!
Frukost med amazing view, bagel och SKAM.
 
Höll koll på Amandas flyg och gjorde i ordning hennes välkomspresent.
 
Och vid typ ett kom hon!!
 
Vi chillade i lägenheten en stund innan vi drog ner till Waikiki beach och gick på stan. Köpte en ny bikiniöverdel och en choker till, opsis. 
 
Hittade även den är idioten :)
 
Åh, det må va turistigt men så nice ändå!
 
Råkade hamna på nån souvenir-bakgata där vi verkligen inte passade in hahah. Men kul det med.
 
Hittade lite allt möjligt konstigt haha.
 
Sen åkte vi tillbaks till lägenheten för att sen åka vidare till lägenheten vi ska bo i nu till fredag (airbnb). Typ direkt när vi kom hit gick vi ut för att hitta föda. Först gick vi in på Sunrise restaurant men asså oj, det hade fått nästan 5 stjärnor så vi chansade, men nej, oxsvans va inget vi va sugna på sååååå det blev Jack in the box! BÄSTA haha, verkligen va vi behövde.
 
Nu sitter vi och googlar på saker vi ska hitta på och ska snart sova för att ha en chill dag med shopping + strand imorgon.