Torsdag 26 januari : Stranden, shave ice, malasadas, hula & Cheesecake Factory
1. Alltid lika taggade på morgonen...        2-3. Utsikten från vårt airbnb i Waikiki.
 
Vi tog en lyft (hade fått $5 off i 10 rides så åkte massa rides superbilligt) ner till en strand som va sjukt mkt mer tom än mitt i Waikiki, skönt!
 
1. Mitt fina blåmärke!          2-3. LIVET
 
1-2. Efter några timmar på stranden åkte vi hemåt men stannade vid Safeway ist. Köpte shave ice på det bästa stället nere i Waikiki, va lite sådär faktiskt... Men det va asgott med nåt kallt!         3. Köpte lite nödvändiga groceries på Safeway, inkl "large (h)ass avocados"
 
Gick även till Leonard's och köpte mig två malasadas, YUM! 
 
Sen gick vi hem och käkade och gjorde oss i ordning för att ha photo shoot med våra fake leis haha.
 
Hittade lite olika väggar att fotas vid
 
När vi tagit ca 100 bilder gick vi upp och hämtade väska + en tunn tjocktröja och åkte ner till Waikiki.
 
Där skulle vi gå på en gratis hula show. Inte så lätt att hitta sånna så det tog lite googlande haha. Men hittade en som faktiskt va flera dagar i veckan mitt på stranden! 
 
Dom hade verkligen tryckt in massa traditionella grejer, blåsande i snäcka (som garanterat kallas nåt annat), tändande av fackla, spelande av ukulele, Hawaiian sång & såklart hula dancing.
 
Sjukt gammal tant som satte sig på sin rullator och började spela ukulele och sjunga. Hula dansarna va riktigt bra! Kul att se.
 
Vi gick innan allt va klart, kändes lagom att dra när dom började ta upp folk ur publiken som skulle få dansa haha. 
 
Finaste solnedgångarna asså!
 
Vi gick och hämtade en blipp på Cheesecake factory och gick runt i affärerna lite innan det va vår tur. Vi beställde in en cheesecake (S'mores!!!) och en avocado toast att dela på och sen varsin drink såklart.
 
Sen satte vi oss på stranden en stund och bara hade det gött!
 
Blev lite snapchat när vi kom hem sen oxå hehe.
 
 
Fredag 27 januari : Upp till Waianae (+ hike i solnedgången)
1. Här är rummet vi hade på airbnb, sängen va skönare än det ser ut haha. Och för $100 var för 4 nätter så va det fett värt!            2. Vi tog en Lyft up till Waianae men en driver som klagade på trafiken hela vägen typ, yay... (ca 1,5hrs). Men han va ändå schysst så det va la okej.            3. Vi kom fram till detta rummet sen! Asså wow!
 
Vi gick och köpte dinner i den lilla affären och sen gick vi tbx hem till detta. Tog även en sväng bort till the Fryers, som jag bodde med innan, och sa hej. Uppskattat!
 
1. Haha dom försökte träna hunden... Gick sådär.              2-3. Vid fem-ish gjorde vi oss i ordning för att gå på en hike i solnedgången.
 
Standard-hiken här uppe i Waianae haha. Tredje eller fjärde  gången på bara denna resan.
 
Sjukt jobbigt med den varma luften även fast solen gått ner rätt långt...
 
Vi kom up dit rätt perfekt tid iaf!
 
Så fint!!
 
Satt och chillade där uppe tills det blivit hyfsat mörkt.
 
1. Men vi hann ner innan det mörknat helt, vilket va skönt.         2. Kom hem och såg denna läskiga dockan i trappan...         3. Alltid kul att kolla varandra snapstories och se hur hemsk man ser ut haha.
 
Kom hem till en hund som va superglad för attention eftersom familjen va iväg. Sen hade vi en härlig kväll utan planer, räckte med en hike sent på kvällen ;)