Lördag 28 januari : SUP, mermaid cave, stranden & Priscillas bday
I lördags så hade vi egentligen planerat att hikea med Irene som jag hikeade med innan, men på fredagen pratade vi med Stacy och hon sa att det finns en snubbe i Waianae som lär ut SUP gratis och han hade en lektion på lördagen så vi bestämde oss för att göra det istället - SÅ BRA! Uncle George berättade sin story som va riktigt bra, coolt att höra om allt som hänt i hans liv och hur Gud verkligen visade honom på rätt väg så att han kan använda något han älskar och ge till andra. Man blev väldigt inspirerad! Sen hade han en snabb genomgång om hur man kommer upp på brädan osv. Så hans story va i ca 45 min och sen en genomgång på 5-10 min haha, sen sa han bara "and off you go!" så fick vi klara oss själva. 
 
Haha han fotade när vi va iväg, kanske inte jättenice bilder men väldigt kul att ha!
 
1. Checka "Bay of Dreams" på FB!!          2. Hahahah bästa bilden ändå. Amanda har en koversation med sin paddel precis framför stenarna...             3. Åh denna ön. SÅ FINT! 
 
Efter vår SUP-lektion och ca 1,5hrs ute på vattnet så tog vi bussen upp till the Mermaid Cave. Tredje gången för mig haha. Denna gången var perfekt!! ÅH! Vi hade turen att komma dit när en hjälte va där med en stege, så vi klättrade ner och hade photo session med lite annat folk haha.
 
Som sagt, massa bilder. Men åh så underbart <3 Vattnet (och allt) va perfekt
 
Kolla liksom! Lyckades dock skrapa upp mina knän lite, dom som redan är asfula med megastora blåmärken haha. Aja, så himla värt det!
 
När snubben med stegen skulle åka därifrån så skyndade vi oss upp och sen gick vi bort till stranden som ligger precis bredvid. Lovely!
 
Så skönt med lite moln oxå haha. Tillräckligt varmt ändå. Fotade ju där oxå såklart
 
Sjukt fina bilder osv...
 
Vi gick till Subway och käkade lunch/middag innan vi gick och köpte blomma osv till familjen.
 
Och sen gick vi bort till the Fryers igen en snabbis för att säga grattis till Priscilla!
 
Blev ju såklart lite mys och bus med denna pluppen oxå!
 
Åh!
 
1-2. Hahha.              3. Älskar min blick. Ser SÅ trött ut. Behövde verkligen den kaffen haha.
 
Sen satte vi oss ute och tittade på solnedgången och fotade lite mer.
 
1. Och lite mer...       2. Haha lilla Abraham tog Aloe Vera på mina brända ben.          3. Och han sjöng en sång om mina ben som typ gick såhär "dallrande ben, dom kommer dallra i hundra år, vi kan mata 100 män med dom är dallrande benen" samtidigt som han trummade rätt så våldsamt hahah. Tur för honom att han är så söt....
 
 
Söndag 29 januari : Ko Olina & North Shore!
1. Igår kom verkligen tröttheten ikapp, helt stört trött... Skippade kyrkan för att dom hade stängt av en motorväg så vi hade behövt åka så himla tidigt och det kändes bara som att för stor del av dagen skulle försvunnit, sista dagen me Amanda dessutom.         2. Vi hade tänkt åka och snorkla vid Electric Beach men när vi läst på lite mer så märkte vi att det visst va för mer erfarna snorklare..               3. Så vi tog en chill morgon.
 
Och lekte lite med deras söta hund!
 
Sen tog vi bussen bort till Ko Olina! Men Emma hade nämt att det fanns en "Secret beach" vid lagunerna så vi hörde av oss till Stacy om vart den va och asså wow. Man gick in i en liten djungel haha och sen kom man först till en strand men det va mest bara familjer så vi kollade vänster och testade att gå dit....
 
...vi fick klättra lite på stenar men SÅ VÄRT.
 
Ärligt! KOLLA!!
 
Det va helt sjukt. Vattnet va jättegrunt men då kunde vi ju se alla fina fiskar så det va riktigt nice.
 
Där låg vi i några timmar och bara hade det gött.
 
Sen gick vi till den lilla marketen och köpte lunch innan vi blev upphämtade av familjen (mamma Stacy, pappa Steve, äldsta dottern Hannah och yngsta dottern Emma) för att åka upp till North Shore!
 
Woooho! Haha ser verkligen ut som att jag är så himla mkt större än Amanda, mitt lilla barn. Första stoppet va Haleiwa-skylten.
 
Andra stoppet va dom kända Instagram-vingarna. Amanda lyckades få amazing ljus!!
 
Tredje stoppet va familjens favorit-kaffe.
 
1-2. Väligt hipster ställe och gott kaffe.           3. Vår ride.
 
Fjärde stoppet va Haleiwa bowls där Amanda och jag delade en acai bowl. Mmmmm <3
 
Sen åkte vi till en strand där vi hoppades på att få se turtles, men som vanligt så fanns det inga...
 
Så vi åkte till en till haha. Här är stranden dom har surftävlingen "The Eddie", och även stranden som är med i filmen Soul Surfer.
 
1. Sen åkte vi hemåt, ca en timmas biltur. Föräldrarna köpte godiset Swedish fish som är gjort i Kanada...         2-3. Dom köpte även grejer till sushi så vi gjorde våra egna California rolls!
 
Jag försökte oxå såklart.
 
Blev ändå väldigt mkt bättre än jag trodde haha. Och gott såklart!
 
Sen chillade vi mest bara eftersom vi skulle åka neråt dagen efter, idag, eftersom Amanda skulle flyga tillbaka till LA. Just nu sitter hon på planet och väntar på att det ska lyfta. Jag ska sova hos Lexi min sista vecka här på Hawaii. Ska bli riktigt lugnt och skönt. Dom har pool här så blir nog mkt tid där + i soffan framför Netflix haha.
#1 - - Amanda Jona [SPONTAN]:

Men alltså åh så mycket härliga bilder!

Svar: Taack! Jaa det är så himla nice här!
Emilia Forsberg