Bilder :)

Publicerat i: Allmänt
Får väl göra en liten uppdatering :P

Hade lite tråkigt på en fotolektion ;)15 dec...snart jul :)Vi fick presenter av NyGeneration-gruppen :D Chooooklad!! :DFlumm ;)Pepperkaksbak me Amanda :D Hos Farmor :)Pepparkaksbak :DPepparkaksbak :DJa tkr att mina "gubbar" blev snygga ;)Klaart :DTkr han ser lite creepy ut :PSen va det julfest i PK i fredags :) Det va kul, men till slut blev det för mkt för min förkylning :( Men det va kul så länge det varade :) Här é min outfit till ttemat 50-tal :)Nu ska ja titta på tv, läsa lr sova lite igen ;) Btw, det é juuuul jätte snart!!
Kommentera 0

Sjuk...

Publicerat i: Allmänt
Sry att ja har varit skiiit kass på att uppdatera :P Men det har varit ganska mkt i skolan, å nu har ja varit (är) sjuk sen i fredags...å ja kan knappt sitta vid datan för att ja blir för trött i huvet :( Så nu när ja é hemm frå skolan gör ja...typ inget :P Skit tråkigt jag veet! :(

Kommentera 0

I skolan :)

Publicerat i: Allmänt
Sitter i skolan å väntar på att engelskan ska börja...har bara engelska och radio kvar :) Och förhoppningsvis (ja jag skriver lite samma som ja skriver på facebook) så får ja jobba me radion hemma :) Ska skriva klart manuset å spela in.

Satt å pratade om julklappar me Jonna, Annie å Isabella förut :) Då kom ja på att ja har kvar typ 3 av 4 :P Jippi ;) Men det é som om min hjärna inte har fattat att det é december än. Det kan vara för att jag inte har någon presentkalander, att jag inte var me i julmusikalen eller för att ja inte följer julkalendern på tv :P Men sen é det iof maaassa snö ute iaf :P Men min hjärna é la lite trög...inga kommentarer på det ;)
Jaja (vet att ni älskar när ja skriver det^^) nu ska ja snart gå till lektionssalen :)
Byebye :)
(Btw nu ser headern bra ut iaf...så det va nog bara min dator som hade lite damp^^)
Kommentera 0
Visa fler inlägg