Onsdag
Började dagen med att vakna och att va nästan helg frisk!!! Hade lite ont i halsen men det va nästan helt borta. Ringde och bokade manikyr så vid 12 åkte jag dit och fixade röda naglar. 

1. Min stad är nice.        2. Åkte förbi Evernote.        3. Fulaste.        4. Efter manikyren åkte jag ner till IKEA

Där gick jag runt ich strosade och njöt av livet typ. 

Shoppade loss på mat/godis-avdelningen. Åkte sen hem och gjorde tack-presenter till mina favvolärare mina två år här. 

Sen åkte jag in och försökte hitta lärare, gick inge bra alls. Alla hade finals eller åkt hem....

Men jag va glad ändå och åkte hem och mailade mina lärare om att komma in ist. Roliga är dom!

Vid 5ish åkte jag till Speederia för att käka med Lexi. Kmr sakna dom underbara pesto-pizzorna❤️

1-2. Myntet alla Amerikanare tror är svenskt haha.        3. Men snygga?!

På kvällen åkte jag till skolan för att säga hejdå till min fotolärare som går i pension.


Torsdag
1. Bilder från Santa Cruz! Kmr snart pp Fb.          2. Idag gjorde jag försök nr.2 att dela ut choklad. Började med Dr. Gaines som jag hade första terminen. Väldigt kul att prata med honom igen!     3. Sen gick jag till Sara och bytte choklad mot en check för foto. Nice!
Efter Sara gick jag över till Patti, Photoshop & InDesign-lärare, och sa hejdå.....

Och efter det åkte jag och köpte bagels, cream cheese och jordgubbar. Bästa! Kom hem och satte på Lilo & Stich och åt mina fantastiska mackor (recept á la Amanda)

Pratade lite med Lakris innan jag åkte till skolan för att först lämna choklad till mattelärare Rob och sen gå och ha mitt sista final (i astronomi). 

Efter provet gick jag och Rachel till skolans bookstore och shoppade loss. Köpte sötaste stenen till Colleen och lite souvenirer till mig själv hehe

Sen åkte jag hem och provade outfits för imon. IMON!! Jag tar studenten från college i USA IMORGON!!

Har nu även gått igenom ALLT i mitt rum så nu ska jag bara försöka få ner sakerna i väskorna oxå (men det borde inte va så svårt faktiskt)

Efter massa städande och sorterande (och ett final och massa annat viktigt) tyckte jag att jag var värd ett bad med ansiktsmask och en fantastisk badbomb från Lush. 

Sent på kvällen drog jag med mig Anton till ett av våra standard In N Out-trips. Kmr sakna det så. Animal fries❤️ Chocolate shake ❤️ Burgarna ❤️ bibelord i botten av muggarna ❤️ åh

Nu är klockan 1 så nu måste jag försöka sova (men är ej trött...) för imon vid 9:30 ska vi ha rehearsal för studenten!!! Wow!!
Kommentera 0
Måndag
1. Beroende av tuggummi? Japp.          2. El Camino.         3. Svänga höger på rött.           4. Random coola kontor, Shazam. 

Brunch på La Tartine med Lexi. Där allt började ju :)

Bästa ost och skink croissant❤️ 

Efter vi käkat satte vi oss och solade och pratade ett tag. Väldigt nice!

1. Och efter nån timma köpte vi Froyo på favvostället.           2. Älskar speglar med dåligt ljus, så man ser brun ut.          3. Sen drog vi till Target och jag köpte på mig lite billigt smink. 

1. Efter det åkte vi till Central Park i San Mateo för att ha photoshoot med min gamla Engelskalärare Sara och hennes man och dotter. Väldigt kul!           2-3. Och sen blev det Mac N Cheese & HP hos mig. Hela dagen spenderades med Lexi = NICE

Brenna kom över en snabbis oxå så vi fotade lite i mitt rum.

 
Tisdag
Idag vaknade jag och mådde piss. Hade vaknat av att jag va svettig och knappt kunde andas pga tjock i halsen. Drog till skolsköterskan och hon gjorde test för Strep, halsfluss typ. Men det visade negativt så jag fick lite alla möjliga tabletter som typ smärtstillande. Hon sa även åt mig att äta glass. Ehm okejdå. 

Gick igenom bilder från igår och blev klar med dom (tog ca 6hrs) och sen gick jag igenom hela garderoben. Nu är den tom och hälften av mina kläder ska lämnas kvar här. Gick även igenom lite av mina saker oxå så nu ska jag bara försöka få ner allt i väskorna, men det borde gå bra. 

1. Vrf har jag inte lyssnat på Thirty Seconds to Mars så mkt innan.....?         2. Och vrf har jag inte tittat på dom här tidigare....?         3. Och wow, måste prova det här
Kommentera 0
Lördag
I lördags tog jag och K bussen till Santa Cruz. Det va massssor med folk så vi fick spendera redan dit på golvet. Men men

Väl där gick vi runt och strosade och kollade i affärer och köpte Boba tea❤️

Vi gick ner till Boardwalken och gick ut på piren

Sen köpte vi två "biljetter" för att åka pariserhjulet. Men asså ÅH

Att försöka ta selfies när håret blåser överallt. 

1. Vrf inte liksom ❤️          2. Åh.           3. Feeling FAB. På bussen på väg tbx kollade jag igenom lite bilder (och typ ehm sov, himla smidigt att ha med en pojkvän att luta sig mot). 

1. Åkte förbi Adobe sådär random. Älskar Cali❤️           2. Va ju tvungen att köpa den. Kmr passa bra i mitt rum.       3. Kom hem till en hund som saknat oss. Sötis.            4. Men whaaat?? Så awesome ju!!!

Efter vi vart hemma nån timma åkte vi iväg igen. Hämtade Michelle i Woodside och åkte sen vidare upp mot the City. Åkte vilse/fel och hittade den här fina byggnaden. 

1. Golden Gate ❤️            2-3. Bonfire med folk. Harrison va hemma och han har jag ju inte sett sen december så fett nice att se (ehm träffa I mean) honom igen! 


Söndag
1. Blev en till natt hos K. Gav dom här till honom och rätt weirda måste jag säga.          2. Tankade för antagligen sista gången här. Sjukt. Väldigt sjukt.          3. Älskar Facebook som påminner om sånt här!

På eftermiddagen åkte jag till San Carlos för att möta upp Lexi och sen åkte till kyrkan. 

Kul tema med film. Idag va det Sagan om Ringen!

Efter kyrkan åkte vi och köpte pizza i Redwood City. Sen åkte vi hem och tittade på Harry Potter. Bara två kvar nu!

Himlans bra helg, som vanligt. Imon är det Memorial Day så är ledig. Niiiice
Kommentera 0
Visa fler inlägg