Måndag
Slutade tidigt så gick ut och fotade när jag kommit tbx till VB. Ärligt huuuur fint??!! Käkade lite left-over pumpkin pie när jag kom hem. Livet
 
1-2. Love.                    3. Weho! Man ser golvet!
 
På kvällen åkte jag till Värnamo och bodde en natt på hotell.
 
 
Tisdag
Och dagen efter åkte jag vidare till Jönköping för att bo där nästa natt. Härligt old school hotell.
 
Åkte in till downtown och hämtade André och vi åkte sen och käkade. Det blev på ett nytt ställe som heter ChopChop och är typ precis som Panda Express. Iiiiiih <3 Even a fortune cookie!!
 
Efter lunchen åkte vi och kollade en rosträdgård. Va ju inte så mkt nu såklart men ändå ett nice ställe, får åka dit igen när fler rosor blommar! 
 
Sen åkte vi till hans lägenhet så jag fick se den, finally. Har ju bara setts ute när jag vart i Jönköping innan. Men nu då! FTade även med mamma när vi va där. Fick mitt diplom!!!!! Asså WOW!!!
 
1. Partybelysning i Andrés korridor.             2-3. När jag kom tbx till hotellet tittade jag på första Back to the Future och började på andra innan min dator hängde sig... Sjukt taggad för onsdagen iaf!!!! 
 
 
Onsdag
Lunchade på förskolan, med en kniv som knappt kunde skära korven... Standard. Sen började jag min resa uppåt - till Säffle!
 
När jag kom fram till stället jag skulle bo på svimmade jag ju typ. Skulle alltså typ bo på ett slott! Say whaaat. SÅ NICE. 
 
Åkte och köpte en sallad till middag och sen satte jag mig med en Australienare som bodde på hotellet jämt, hos hans host family. Alltid kul att leka Amerikan och prata med random folk haha! Vi tittade på andra Tillbaka till Framtiden och satt och snackade. Kul att höra från nån som kommit till Sverige som utbytesstudent!
 
1. Whaaaat              2. Efter filmen gick vi ner till "hans rum" typ-ish, där han brukar titta på film iaf. Tittade på Orange is the New Black och chillade            3. Sen va det dags att sova
 
 
Torsdag
Fick bärhjälp på förskolan jag va på dagen efter. Stannade även vid infoskylten i Åmål för att ladda mobilen och för en selfie.... hehe.
 
Höst nu tror jag allt.
 
Hämtade Josefine när jag åkte från jobbet, åkte in och hämtade Einar sen oxå. Tittade på film och hade det gött innan jag och Josefine åkte in och hade mysig tjejkväll hos Jennie. 
 
 
 
Fredag
På fredagen hade jag inget jobb och mamma va ledig så vi åkte in och fikade i Alingsås. Åkte även till pappas jobb och gick på en liten höstmarknad innan.
 
På kvällen tittade jag på No Strings Attached. Fick även en mössa av pappa! haha åh <3
 
Sen tittade jag på gamla bilder och videor och saknade allt
 
 
Lördag
Yeees. Väldigt exciting lördag
 
På kvällen åkte jag in till Josefine och Einar och vi gick sen över till Elvira och tittade på film och Vem vet mest? Myyssss. Bäst att Elvira är hemma en vecka!!
 
Vi åkte in till donken och köpa pommes och glass och chillade ute vid playan.
 
 
Söndag
1-2. Sov länge eftersom jag kom hem typ 4-5? Hur ens? Tittade på tvserien Limitless som äger!            3. Hade även en tyst minut för offren i skolattacken
 
 På kvällen tittade jag och föräldrarna på en mysfilm. Väldigt, väldigt bra va den! TIPS
Kommentera 0


Kommentera 0
Måndag
Hade visst bara dom här bilderna från måndag... Mådde iaf inte så bra, hade nog ätit nåt dåligt. Kuuul. Så blev sängen hela dagen typ. Men eftersom jag inte spytt nåt mer efter klockan 10 så blev det ändå jobb på tisdagen.
 
 
Tisdag
 För då hade jag jobb i Lerum, uttråkad när jag väntade på elever & lärare. Köpte Pumpkin puré på vägen hem. Wiho!
 
Köpte även två nya nagellack
 
 1-2. Bästa jag sett! Tatuering!           3. Livet
 
 På kvällen gick jag och mamma Ljus i Alingsås igen för att jag skulle fota (utan att bli stressad av att hinna med i den guidade turen). Efter LiA åkte vi och kollade på dom sötaste sakerna. Iiiiih
 
 
Onsdag
 I onsdags va jag på en förskola i Angered som va i en kyrkabyggnad, så fick vara i kyrksalen! Fick även äta lunch med dom, kebab <3
 
 Direkt efter jobbet åkte jag till Ljungby eftersom jag skulle jobba där på torsdagen. 
 
 1-2. Gillar mitt liv!                   3. Bästa halloween-outfiten!!
 
 
Torsdag
 På torsdagen var jag på en förskola som låg på en prästgård. Så fint!
 
 När jag skulle åka hem så va det en bil som voltat på 27an så hängde på några bilar som körde en annan väg, det va interesting haha. Men kom ju fram iaf! När jag va hemma igen blev det ju såklart Parks and Rec!
 
 Suck
 
1-2. Jag och pappa nördade och spelade ett "hitta filmerna-spel". SÅ NICE              3. Hahahahahahahahah bästa skylten
 
 
Fredag
 På fredagen hade jag inget jobb inplanerat så då åkte jag in till Alingsås för att luncha med mormor
 
 Väldigt mys! Gick även och kollade på tjocktröjor, det blev en iaf (men inte denna fladdermus-tröjan...)
 
 När jag väntade på att åka hem med mamma gick jag till farmor och farfar där jag fick hembakade (ofc) äpplemuffins och pratade om saker att se i USA. Testade mitt nya nagellack när jag kom hem!
 
 Sen vid 6ish åkte jag och mamma in för att käka med crewet i kyrkan och sen gå på/medverka i kvällsmötet All in!
 
 
 
Lördag
Assåååååå
 
1. När sånna här bilder kmr på saknar man ju det inte alls....             2-3. Asså Snapchat. Ärligt bästa
 
Nya tröjan och typ nya jackan! Faaaaaashion, försökte iaf....
 
Åkte hem till Josefine och bakade pumpkin pie!!! Tog himla lång tid....... Men asså får nog ändå säga att det va värt att få känna den smaken igen. LOVE IT!
 
 Låter ju som att man har ett sjukt exciting liv när man säger att man la sig 05 i lördags men sen när man säger att man va hemma och tittade på fem filmer så eeeeh..... Men sjukt nice!!
 
 
Söndag 
 När vi vaknade vid 12 åkte Einar hem och jag och Josefine (hehe nej, bara Josefine) började fixa muffins som vi skulle ta med till Unga Vuxna vid fem. 
 
Cream cheese-frostingen i H&M-påse. Improvisation är nice. På kvällen blev det som sagt Unga Vuxna med nice snack!
 
1-2. Och efter själva samlingen va klar stannade jag, Josefine och Sofia kvar och tittade på bästa filmen!! Perks of Being a Wallflower <3 <3                 3. Heh japp
 
 
Kommentera 0
Visa fler inlägg