Vi gjorde oss  i ordning och drog ut på brunch på Stacks i Redwood City (dom bor i San Carlos). 
 
Sinnesjukt amazing frukost kan man ju säga. Mmmmm!
 
Sen kom vi tbx till huset en snabbis, tid för lite Snapchat ofc, innan vi skulle göra oss redo för nyårs-hiken i San Francisco.
 
Vi hikeade (eller ja, gick i en skog och uppför ett berg-ish i typ en kvart innan vi kom upp till detta coola och enorma kors. Wow!
 
Och när man gick lite till så kom man fram till den här helt galna utsikten! Där man ser dom där höghusen osv är lilla San Francisco downtown. Så detta är alltså mitt fantastiska Bay Area.
 
1. Efter hiken åkte vi till en Biergarten i typ the Fillmore district (San Francisco). Där köpte vi några öl och delade på och öven pretzlar och korv. Vi hade riktigt kul men det blev lite kallt när solen gått ner så då åkte vi hem och..... 2. Spelade spel! Ett spel som t.o.m jag tyckte va kul.              3-4. Sen gick vi ut och kollade planeter. Lexi hade fått ett teleskop (?) i julklapp så det va jättekul att få se det hon lärt sig titta efter.
 
1. Husen här har fortfarande julbelysningen på, härligt!          2. Vid typ sju fick jag och Lexi ett ryck och började göra kronor och grejer vi kunde ha en nyårs-fotografering med. Båda var egentligen för trötta men vi körde ändå!   3. Sen vid 9-10 kom Sarahi och hjälpte oss med vårt smink.
 
Så himla kul!! Det svåraste va att försöka va tysta eftersom resten av familjen typ redan lagt sig haha. 
 
Lite efter elva bestämde vi oss för att åka till In N Out så vi smög ut vid 23:50, stressade för att va ute ur huset innan tolvslaget. Sen firade vi 00:00 i en bil med bra musik på väg till In N Out hahaha.
 
Men asså SÅ VÄRT! Min älskade milkshake och animal style fries <3333
 
BÄSTA!